Pages

Zsírdaganat, azaz lipóma eltüntetése természetesen


A lipoma egy ártalmatlan lágy zsírcsomó, ami közvetlenül a bőr alatt helyezkedik el. Nagyon lassan nő. Vállon, nyakon, mellkason, karon jelenik meg általában.
Érintésre olyan, mint egy gumi: mozog a bőr alatt. Nem fáj, úgyszólván ártalmatlan. Mindössze esztétikai hibát okoz. A méretét csak lassan változtatja.
Megoldás:


-          Műtét helyi érzéstelenítéssel vagy altatással


-          Szteroid injekció


-          A máj természetes méregtelenítése diétával.


-          Külső kenegetés
A műtét csak felületi megoldást jelent. Az okokat nem szünteti meg.Mint az alábbiakban látható, a kiműtött lipóma tömény sárga zsírsejtekből áll. Lényegében olyan tömény a zsírok jelenléte a vérben, hogy a test létrehoz egy szeméttelepet, azaz a lipómát, ahová le tud rakodni.
Csak vigasztalásul: ami neked lipóma, az másnál cukorbetegség, rák, visszér, ekcéma, pattanás, szívbetegségek, vesebetegség, satöbbi (tehát a legkülönfélébb betegségek) formájában jön ki. Nálad pedig a lipóma a salaktartály.A természetes változtatás (felszívódás) érdekében legalább 3-5 vonalon kellene támadni. Az egyik és legfontosabb tényező a zsírosító táplálkozás elkerülése. Ha a test ezeket nem kapja meg, akkor felfalja a saját zsírsejtjeit. Nem egy nap alatt persze. Akár egy-két évbe is betelhet.
Ha évekig növesztetted a lipómádat a túlzsíros táplálkozással, ehhez képest 1-2 év igazán nem sok az eltüntetéséhez!
A lipómával nem foglalkozni hasonló ahhoz, ha figyelmen kívül hagyod a füstjelző visítását. A lipóma a test jelzése arról, hogy valami nincs rendben.

Szempontok a zsírdaganat-eltüntető méregtelenítő diétához:


-          Élelmiszeripari, agyondolgozott termékek kiiktatása: sütik, torták, fehérliszt, fehér rizs, müzliszeletek


-          Ital: víz, zöldtea és gyógytea. Szénsavas italok, energiaitalok, boltban kapható gyümölcslevek kilőve. 


-          Sok-sok gyümölcs, friss zöldség és saláta

Lala hátán a zsírdaganatot próbáljuk eltüntetni a ricinusolajos kezeléssel. (2012)Ugyan még csak egy hónapja használjuk, de használt. Kár, hogy nem készítettünk róla képeket, mert a 15 centiméter nagyságú, köbcentire teniszlabda mérettel rendelkezett a zsírdaganat. Az első nap hidegen kentük fel este, de már a második nap el kezdett neki égni, pedig előtte sohasem érezte. A mérete jelenleg a régi fele. Megfeleződött.


A lipóma ellen a leghatásosabb az egészséges, friss zöldséges és gyümölcsös táplálkozás, ami lecsökkenti a vér zsírtartalmát, rendbehozza a koleszterinszintet.
Frissítés 2014 január 4-én: röviden - műtét lesz. Több, mint egy év alatt összement ugyan a felére a lipóma, de sajnos nem tűnt el, és Lalának most már elege van belőle. 

Frissítés – 2014 végén


Szóval beszámoló a műtétről. Árat nem írok, mert lipóma nagyságától függően más és más. Meg úgy látom, hogy az orvos csak hasraütésszerűen mondja az árait. Olyan tityitotyi az eljárási rend angol földön, hogy Magyarországon járva inkább felkerestünk egy sebészt, aki 15 perc alatt végzett a műtéttel. Helyi érzéstelenítést alkalmazott. 


Az injekció jobban “fájt” Lalának, mint a műtét és a sebgyógyulás (amikor elmúlik az érzéstelenítő hatása). A lézerműtét azért jó, mert azonnal összeforrasztja a szétnyitott bőrszalonna széleit, a keletkezett hasadéknál körben. A sebvarratot pár nappal később még én is ki tudtam szedni, pedig én nem szeretem az ilyen dolgokat. 


A lipóma nagy valószínűség szerint nem fog visszanőni, mert már teljesen megváltoztattuk a táplálkozási szokásainkat (a felrakott képek és szövegek ellenére már nem vagyunk hívei a vegán/vegetáriánus diétának (vannak mellékhatásai)). Persze nem mondanám mostani táplálkozásunkat tökéletesnek, de a régihez képest szuperebben/másképpen választjuk meg az ételeinket.
Frissítés, 2016 vége: a lipóma szerencsére nem nőtt vissza. Nincs nyakfájdalom, mint előtte, mert az idegeket is nyomta. Továbbra is tartjuk 80%-ban a szuperegészséges táplálkozást. 


Source of the Pictures: www.dailymail.co.uk www.google.com
Bill Clinton gyógyulása:
Szív- és keringési betegségek, rák visszafordítása táplálkozással:
Cukorbetegség visszafordítása táplálkozással:
Dr. Joel Fuhrman programja:Copyright © Zun Shiko. Minden jog fenntartva a szövegeknél.